Concept

Concept of Balance

LIV@49 is a luxury condominium that combines the harmony of a central location, a pristine landscape, and a superior lifestyle.
Located in sukhumvit soi 49, only five minutes from Thong Lo BTS station, the location offers residents superior commuting convenience for both leisure and business.
Surrounded by the vibrant neighborhood of little tokyo, and a stone’s throw from Thong Lo, the development covers an array of amenities ranging from hospitals, International schools, supermarkets and a variety of cafes and restaurants.
Landscaped especially for residents who wish to escape the buzz and bustle of city life, the development has put careful consideration into the selection of trees, plants and other green elements featured in the development. The highlight of the pristine landscape is the common courtyard at the center of the development.

Urban Elegance

Exterior

Fusing greenery and modernity, the architecture and common décor of LIV@49 draws its inspiration from natural elements such as wood and stone. The development’s architectural hallmarks manifest themselves through a range of rooftop facilities spread across the two buildings.


Interior

Anchored by the project’s key concept of balance are the unique and meticulously selected interiors that deliver the concept. Fine quality materials primarily in the colours of white, wood and grey are put together by uncompromising craftsmanship in a functional design – delivering a harmonious living experience.

The Trinity of Harmony

Facilities

LIV@49 is designed in an innovative way to create a unique lifestyle experience. The project features three distinctive zones designed to respond to any mood residents may find themselves in:
| Revive zone : feel fit and rejuvenated restless and bursting with energy? The revive building is a place to be. Get fit at the fitness center, swimming pool, sky putting green or feel rejuvenated at the sky bar & lounge or sky BBQ.
Relax zone : kick back and pamper yourself had a long day? The relax building provides a place to unwind with a health club complete with an onsen jacuzzi, yoga room, spa treatment room, stargazing deck, picnic area and reflexology garden.
Rejoice zone: hang out and socialize feeling sociable? The courtyard features an executive lounge and a library. Mingle in a multipurpose/events room, a kids club or get together with friends and family in a cinema/karaoke room.

PROJECT DETAILS

Fact Sheet

Location :

Sukhumvit Soi 49

Distance to BTS :

5 mins to Thong Lo BTS

Total Land Area :

733 SQ.WAH (Freehold)

Project Type :

2 Low Rise Residential Buildings with Courtyard
8 Stories each

Parking Lots :

70% of Total Units

Total Units :

183

Unit Size :

37 - 145 SQ.M.

Unit Type :

1 - 3 Bedroom
1 - 3 Bedroom Duplex
Penthouse

Building Levels

Basement :

Car Park

Ground Floor :

Lobby, Multipurpose / Events Room, Business Lounge & Library, Cinema / Karaoke Room, Kids Club, Courtyard Management Office, Concierge, Car Park

G - 8th Floor :

Residential Units

8th Floor :

Fitness Center, Swimming Pool, Sky Bar & Lounge, HealthClub with Onsen Jacuzzi, Steam & Sauna, Yoga Room, Spa Treatment Room

Rooftop :

Sky BBQ & Putting Green, Star Gazing Deck, Picnic Area, Reflexology Garden

Additional

Services

Shuttle Service

Rental Management*

Animation

Location

SUKHUMVIT SOI 49, BANGKOK
DISTANCE TO BTS : 5 MINS WALK TO THONG LO BTS

Google Map

Project Progress

Project Completion

100%

As of Q1, 2016

Please fill in the form below to send message. ( * )

Preferred contact type



×
×

A CONSTELLATION OF
LUXURY AT ASOKE

REGISTER GO TO MAIN WEBSITE